SI COMEL N KACAK SY ??

Monday, 17 October 2011

0
Komen

yeeaaahh !! ekin ad banner 2 suda ??

hy sume .. ekin na kumpul bnyk2 banner tw .. ha3 ..
sape reti wt banner ckp yer .. nti ekin tempah at kowg taw dear2 sekalian ..
ngeeee ~~ !!

tgk larr banner ekin ni cntik ta ..

1 .


2.

gerak2 gitu .. korang ad !! haha ...

but , nice sgt2 larr ... cuke2 ???

((( SEKI@N )))
suke ? LIKE jer :)

Sunday, 16 October 2011

0
Komen

AsaHan (with my bff n bf yg sengal2)

Hy sume ,, ak na update ni .. hehe !! tentang ak , mem ak n bf ak larr ..
p mane .. kalu bkn mandi-manda ?? haha ..
jowm2 larr p mandi at gunung-ganang .. sejuk woo~~ !!
time ni pnz gile .. saje2 jln2 .. but , tersesat jln pulakk .. jmp larr ??
ni ..


cilake pny kwn !! qo bole bhnti sekejap . ?? haha

kami p asahan neq moto jer !! .. skit woo pgg ..
hehe , but happy tw ..






ni pulak mase mandi !!


muke kesejukan !!


mimiey n attiey ..

mse ni ite ownk mandi tmpt len .. towh larr ta tgkp gmb bsame ..
em , ta kesa !! jnjy epy ..
cop2 , ak ad trtggl somoeone pulakk !!
mane pic bf ak ni .. adeyh !! trtggl pulakk ..hahahaha ..


ha !! ad pown .. pnt ak cwik tw .. ni jela pic dy .. hehe



ni bf ak yg sengal kalu kowg na tw taw !! huhu ..



ni ak .. na jugakk ltk .. haha


em , k lar guyz ni jer pic yg ak pt tnjuk kn .. b3 kmera ak ttbe tpdm ..
bnci, bnci , bnci .. em !!

((( SEKIAN )))
suke ? LIKE jer :)

Saturday, 15 October 2011

1
Komen

Ak BwAk KeTa !! (betol ker)

ASSALAMMUALAIKUM SUME ,.. AP KABA , SEHAT KA ??
HEHEHE ,, hari ni ak na update saje2 jer ,.. (suke hati hampa larr na bace ker tidak)
hari ini , hari sabtu saje jalan2 nan my bf pusing2 melake ,, ha3
sebab bosan , n then my bf bwk jela jln2 .. pusing2 ja .. (tak turun pown)
my bf ckp .. bb na try bwk keta ta .. bb kan pndy bwk moto klas .. same jer moto nan keta..
pztowh ak jwb larr !! bole ker sayang ,, bb na cgt try bwk keta aw ?? haha3
dy ckp ag ,, da2 tuka tmpt cpt .. bb bwk k ?? tp , slow2 yer syg ..
ak jwb .. no hal larr dearr !!
haha .. lau hampa ta pecaye .. . tgk pic at bwh ni yer ...




mula2 tgkp gmb dl dgn hati gembira !!




mane klasnye !! hehe




wah !! da pndy yer bwk ..

haha !! suke nye ak bwk keta td ..
lau kowang ta pcye gk .. jowm larr ak bwk kowg p jln2 .. tp , dlm tman jela .. cz ak ni lowm ad lesen ... hehe ...

(SEKIAN SAHAJA DARI EKIN)
suke ? LIKE jer :)

Tuesday, 11 October 2011

1
Komen

MY HUBBY !! i say i love u only ??





tertiba rasa nak cerita psl someone yang ade kat hati aku skrng . dia tak handsome . ade aku kesa ape . yang penting aku syg die . haha . dlm hidup aku . aku tak pernah ade kpl yang segila die . slumber jea aku pnggl bengong semua . if dekat ex2 aku dlu msti dah kena mara . Dia pemalu . haha . first time aku kenal . lawak gila . nak say i love you . memang tak lah kan . tapi alhamdulillah . dgn aku skrng tak malu mcm dlu lagi . hehe . aku tak tahu ape daya tarikkan yang die ade . yelah . aku dah mls kpl . psl si B dlu . ramai
mintak . tp dia yang berjaya curi hati aku . HAHA .malu nya =,= .

I LOVE U SO MUCH !! HAIZAD <3<3
suke ? LIKE jer :)

0
Komen

Kami Si cOuPLe !!!

ASSALAMMUALAIKUM !! hy sume , pe kaba !! sehat ?? saje tangan ak gatal2 ckit na letak pic couple2 ni. . hehe !! da ta tw na wt ap da. . em ,, ni kisah gmbar ak , ejat , liza n amir ?? haha. . em jowm jela tengok pic ni. mlz na ctew larr.??














DI WAKTU MALAM KAMI TETAP BERSAMA !!!











suke ? LIKE jer :)

Saturday, 8 October 2011

0
Komen

9 SebAb hUbungan TaK keKal

1. Menipu
Menipu adalah "pembunuh" utama dalam sebuah perhubungan. Ia umpama ledakan gunung berapi yang meletus hebat. Ada yang menipu untuk "menyelamatkan" sebuah perhubungan, namun mereka tidak mahu hati pasangan terluka. Sesetengah orang tidak dapat menerima bahawa hati mereka telah dipermainkan.


2. Harapan / Kebebasan
Ada pasangan meletakkan harapan yang sangat tinggi kepada pasangannya malah mereka bergantung penuh kepada pasangan. Ada lelaki menyukai hal ini tetapi ada juga yang sebaliknya. Di sinilah timbulnya konflik yang mungkin menyebabkan hubungan terputus di tengah jalan. Ada pula lelaki yang inginkan kebebasan, tetapi dikongkong. Hal-hal beginilah membuatkan perhubungan tersekat.


3. Terlalu Memikirkan Aspek Perkahwinan
Perhubungan yang sihat biasanya berlangsung dalam suasana yang sangat harmonis. Ia perlu diisi dengan kasih sayang dan sikap saling memahami. Bila semua ini ada barulah perhubungan boleh sampai ke peringkat serius. Tapi sesetengah wanita, yang baru saja berkenalan terus saja mengharap akan ia berakhir dengan perkahwinan. Mereka takut jika perhubungan dijalinkan hanya sia-sia sahaja. Jadi kalau timbulnya konflik ini, perhubungan boleh menjadi putus.



4. Mengungkit Hal Yang Lalu
Menjadi kepantangan bagi sesetengah orang untuk mengungkit hal-hal yang lepas. Apatah lagi jika mengungkit akan kekasih lama. Belajarlah dari kesilapan, jangan mengungkit kisah lalu kalau anda sayangkan perhubungan.


5. Berbeza Pendapat
Dalam menjalin sebuah perhubungan, perbezaan pendapat memang sering terjadi. Kita mempunyai idea yang berbeza dengan pasangan dan hal-hal inilah yang membuatkan pasangan sering berbalah. Ada yang mempunyai cita-cita tetapi tidak dapat ditunaikan hanya kerana pasangan tidak mengizinkan. Itu adalah antara perkara yang boleh membantutkan sesebuah perhubungan.


6. Status Yang Tinggi
Ada sesetengah pasangan sangat gembira dengan perhubungan yang dijalinkan. Mereka sangat bahagia namun ada sesetengahnya begitu mementingkan status diri. Mereka memilih pasangan yang dirasakan sangat sesuai dengan diri mereka.


7. Hal-hal Yang Menyakitkan Hati
Ada perkara yang dibuat oleh pasangan memang menyakitkan hati. Malah sanggup melakukan hal-hal bodoh semata-mata mahu menyakiti hati orang lain. Jadi kalau inilah yang terjadi, hubungan anda pasti tidak akan bertahan lama.


8. Kehidupan Yang Sangat Mendesak
Ada sesetengah pasangan memang suka menyusahkan pasangannya. Mereka sering memberikan masalah dengan membuat pelbagai perkara hingga ia menyakiti hati pasangan. Kehidupan yang sangat terdesak ini adakalanya membuatkan perhubungan tidak berlangsung dengan baik.


9. Kawan-kawan dan Keluarga
Tidak mustahil, kawan-kawan dan keluarga juga boleh membuatkan sebuah perhubungan menjadi tidak stabil. Pengaruh dari kawan-kawan dan keluarga boleh mempengaruhi keputusan. Jangan salah sangka, orang yang anda sayang pun boleh terlepas dari tangan jika keluarganya tidak menyukai anda


p/s : Sebaik-Baiknya Jaga Lah Hubungan Korang
suke ? LIKE jer :)

Friday, 7 October 2011

0
Komen

EnTry EdiSi PaGi !!

AssAlammUalAikum


tiada ap yg bole mengecewakan ak bila hry cuaca pagi yg sngt sejuk,keadaan aman damai
tp,ak tak bole tidur . . Derm !! Apo kejadahny ak tak bole tidu ?
Lapar ke ?? EM, ad lar cikit. .(^_^)

MaLasny nk kelua bli bek1 . tp , moto memeyh lar abg suruh alihkan sebb dia ingin mengeluarkan kereta satria dy towh. .mana bole letak moto sebarangan . . MALAS MALAS....
ap yg kau rajin dik oi ??

OmO , ary ni ak nk kemas bilik . dh mcm tongkang pecah . beg bersepah.
tu la ak , suka sangat wt pengumpulan beg2 secara tidak terkawal .. bila bersepah mcm ni,rasa menyesal pulak beli beg bnyk2. . tp , ak memg suka beli beg dh my bf kc wet . ap lg coping ur .. ha3. .
Wadehel ,ak story kt kowg ap ak nk buat hry ni ?? HAISSSHHH . . .

1 JAM SETENGAH. . . . .


Huarggghhh *Menguap. ngntok yang amat . kenyang makan ns lemak tadi yg emak blikan. . hehehe ..
time to sleep sampai petang. .
sementara tggu my bf blik keje. . dy kate na bwk p jln2. . HoRAyYy !!!!
suke ? LIKE jer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright@segala yang tercatat diatas semuanya Hak Milik AdiKiN N AiZaD