SI COMEL N KACAK SY ??

Monday, 28 May 2012

0
Komen

oh !! my blog ..

aihh, hari nie baru teringin nak hapdet entry baru.. lepas berhari2 menyepikan diri.. hehe.. biase la, kesibukan harian :) sekarang nie, eykin memang dah tak de mase sangat nak melayang belog nie ! sebab eykin dah sibuk nak SPM.. rasenye, ramai blogger2 sebaya eykin yang same2 sibuk jugakk.. even belum masuk, blog nie dah ade sawang2, macam mane laa kalau eykin dah xbukak blog lagy ekk ? sedihnye ! mesti jarang dapat nak hapdet.. ape2 pun, study first !! hehe.. \saje nak buat2 hepi padahal sedih/ ahh, ape2 je laa.. mood pown dah start nak ke laut..
suke ? LIKE jer :)

Wednesday, 18 April 2012

0
Komen

EnTrY mengarut jerkk . ! suke aty :(

Hy peeps !!
ni entry mengarut jerkk ! ta tentu pasal . bhaaha :)
fist skali , ak nk mnx map . . kalo ad silap terkasar bhase dlm blog nieyh .
mengarut ker nieyh ?? eh ! yg nieyh tak , nieyh eklazz .

then , my haters . .
kau bole belah !! ak tak crik gado . so , ak diamkan dry aje .
once , ak SEYAP . kau ponw plezz senyapkan dry sblum ak hapuskan kau .
OKEYH !!!!!!!!!
PAHAM ????
DONT BE CHILDISH ???!!!!

@ . . S . . E . . K . . I . . A . . N . . @
suke ? LIKE jer :)

Thursday, 1 March 2012

0
Komen

JoWm HeBoH

hy peeps !! sehat ker . . haha. . suda lame ta update lorh blog . . bzy gila-2 larr . . hehe . . okeyh-2 . . cbe korg tgk tajuk atz uh . . hahaha . . saje-2 jerk na update . . cz pic bru msok smlm . . membe bzy dgn exam dy . . tuwh masok kn pic nieyh lmbt . . tape larr . . lmbt-2 pown ta kesa larr . . jnjy epy gila cz pic nieyh ta ilang . . huahua

~> href="http://4.bp.blogspot.com/-q2JkhkLSSg8/T0-aP8IzvzI/AAAAAAAAAok/lnbbU6213cg/s1600/65034_246827888737376_100002305015786_518925_640539394_n.jpg">

>nieyh budak biul-2 larr . . hehe

~> href="http://3.bp.blogspot.com/-frH4k8AoZNA/T0-axxAG1jI/AAAAAAAAAow/JiGdK3C-RO0/s1600/426630_343547629020163_100000947877747_943615_1907051270_n.jpg">

>sayang korang . .

~>

>with abg angkt.. (syg kau abg)

~>

>with EIJA , ATEN N EYKIN (syg korg jugak)

~>

>with ehem . . huhu .. tp ,dy da ad awex . . hnye kwn jerk . . (miz n lurve him a lot)

~>

>ATEN N ZUL (hnye kwn jugak) hehe ..

k larr guyz nieyh jerk pic ak dpt msokkan . . t len taon ak msok lg yer . . huhu . . k,by .. WASALAM ..

suke ? LIKE jer :)

Sunday, 19 February 2012

0
Komen

sayang :)

heyy sayang :') just wanna to say i loveyou , i tak tahu mcm mana nak tunjuk kan yangg i sayang u but this only for u :)
u is my everything . i heart youu <3



your eyes can explain to me everything without any words :')



your lips make me nude sometimes haha :}



your attitude make me adobe with u :] seriously !

honestly , your challenges make me to be it :* and i try to be like that

your hug make me missyou everynite when i miss your everything :'(

fight ? normal things :DD

everytime you are my pillow , when i never miss :~

whenn i look at sky , i saw your hand hold me :')

p/s : boy ; baby can i be your superman ?
girl ; can't sayangg :(
boy ; whyyyyy ?
girl ; because u are my SUPERHERO <3
suke ? LIKE jer :)

Tuesday, 7 February 2012

0
Komen

: SyEz !! Ak CiNtAkAn DiE :

SALAM,HY SUME SEHAT KA ??? EHEM3 ,, LAME SUDA KAWE TA UPDATE BLOG KAN .. ALMAKLUM LARR ..

SEBOK DGN SKOLA ... BZ GILAK TAW .. DGN KAWAD BOMBA LAGI .. STIAP PETANG .. HAISSHH ??

PENAT SEYH ... OK2 ,, KAWE MLZ NA UPDATE PNJG2 NIEYH .. SBB , DA LUPA LORH .. KWENG3 ..

HAHA .. OK LARR ... CUBE HANG PA TENGOK PIC DKT BAWAH NIEYH .. SUMPAH HANG PA SUME TA

KENAL



KAN .. HAHA .. MMG POWN .. SOMEONE NIEYH TLH UJUD DALAM IDUP AK , TLH MMBUATKAN AK

LUPAKAN EX AK N JUGAK MMBUATKAN AK JATUH HATY KAT DY LARR .. HAISHH ??

PELIK SUNGGUH AK NIEYH KAN .. TP ,, SYEZ WEYH AK CKP ,, AK DA JATUH HATY KAT DY .. N AK

CYUNK DY GILAK-2.. SYEZ GK ,, AK JELZ DY DA AD AWEX .. MYB AK BUKAN JODO DY KOWT ..

K KIN ,, HANG SABAK K ... JODO KAMU AKAN DATANG ... HAISSHH ?? TGGU JELA YER .. EM ..

K LARR .. TUWH JERK .. AK MALZ NA STORY PNJG-2 LOERH ?? HUHUHU ..

p/s: HAFIZ , JAGA AWEX KAMU DENGAN LEKLOK K DEAR .. JGN CURANG-2 SAME DY K..
LOVE U MORE ...
suke ? LIKE jer :)

Saturday, 4 February 2012

0
Komen

~✿..TIPS STUDY UNTUK PEPERIKSAAN..✿~~

Terbaca Tips Ini daripada Perkongsian Seorang Sahabat, Jadi Ingin Share pula kepada adik2 / akak2 di laman Facebook ini :

Untuk adik-adik/ akak-akak/ abang-abang yang akan mengambil peperiksaan..



✿~ 1 ) Sebelum mengulangkaji, bacalah DOA agar dikurniakan KEFAHAMAN yang baik dan INGATAN yang sempurna sewaktu menelaah matapelajaran :(Allahummar zuqna, Ya Rabbi fahaman nabiyyiin, wa hifzaal mursaliin,wa 'ilhaamal malaikatiil muqarrabbin, fii 'aafiyaati, ya Arhamar raahimiin)>>>

MAKSUDNYA : "Wahai Tuhanku, kurniakanlah kami fahaman nabi-nabi dan hafalan para rasul serta mendapat ilham dari para malaikat yang hampir denganMu, juga kurniakanlah kami kesihatan Wahai Tuhan Yang Amat Pengasih"

✿~ 2 ) Ulangkaji setiap ILMU paling kurang 1 jam setiap hari..

✿~ 3 ) Pilih WAKTU dan TEMPAT yang sesuai, tenang, sunyi, bersih dsb..

✿~ 4) Motivasikan diri selalu..tidak boleh berputus asa dan katakan "tidak!" pada bosan dan futur..

✿~ 5 ) Kenali potensi & kekuatan diri..aplikasikan untuk proses pembelajaran, setiap orang mempunyai CARA TERBAIK dan sesuai bagi dirinya kerana usaha setiap orang berbeza-beza..

✿~ 6 ) Buat RINGKASAN dari apa yang dipelajari dan dibaca..NOTA yang kamu buat sendiri adalah yang terbaik bagi dirimu..

✿~ 7 ) MENGHAFAL juga amat penting..FAHAMKAN dahulu isi, kemudian ulang sehingga lancar, dan lebih baik tulis semula apa yang dihafal..

✿~ 8 ) Rajinkan diri MERUJUK kamus untuk mencari MAKSUD kalimah yang tidak difahami..kurangkan bertanya orang lain kerana apabila kita melakukannya sendiri, makna kalimah tersebut akan 'melekat' dalam ingatan kita..

✿~ 9 ) Banyakkan berdoa antara doa yang diajarkan Rasulullaah Shollallaahu 'Alaihi wa Sallaam:

اللهم إنّي أعىذ بك من العجز و الكسل



>>> KEJAYAAN yang sebenar adalah kejayaan yang BERMANFAAT kepada diri dan selainnya, dunia dan akhirat hanya kerana Allah..

USAHA adalah PENDAKIAN berterusan ke puncaknya, dan tiada logik untuk terus BERTAWAKAL tanpa usaha..moga kejayaan MILIK kamu..(✿◠‿◠)



kalau ia bermanfaat,share la pada sahabat2.. (^__^) segala copy,share dan tag dalam album wall photo di benarkan.. xperlu minta izin.. (^__^)
suke ? LIKE jer :)

Sunday, 29 January 2012

1
Komen

_ PeTuA-2 pUtUs CiNtA _

- petua-2 klaw putus cinta -

hye kawan2 .
mmm korg sume msti prnah ptus cnta kn ? tpu r klw x prnh .ha kali ni aku nk bg petua sket kt korg akibat ptus cinta ni . cewah ! cam leh caye je aku ni .haha .

1- baek ketawe puas2 drpd nangis x tntu pasal...( klw nanges cam org gle pn, korg pk c die kesian ke ? )

2- baek tido smpy pengsan drpd bnuh diri .

3- baek mkan coklat byk2 drpd telan pil bnyk2 .

4- baek cari pggnti drpd terus mnanti .

5- baek bnyk smbhyang drpd gler bayang .

p/s : senang cite xyah kapel la klaw xnk ptus cnta , huhuhu .
suke ? LIKE jer :)

Wednesday, 25 January 2012

0
Komen

akhirnye terjawap jugak keputusan die ..

hai .. story ak arini sangat menyedihkan ...



huh !! sedeyh gile .. td , hari terakhir ak jmp dy .. salam dy mntak ampun sume ..
(arrgghhh cm cple pulak kan)

esok , 26.01.2012 .. genap larr 3 bulan kami putus .. so sad ~~ ..
urrrgghh tabah jer larr ...

em , tadi ak jmp dy .. n dy mmbri dgn jwpan tulus dy .. dy da tanak kat ak lagi .. ya allah .. bertape hncurnye hati akuh ..

dy bg balik bear yg dy bg kt ak .cz bear tuwh ak da pulang blik kt dy .. dy ckp .. 'EKIN JAGE LARR BEAR NIEY DENGAN LEKLOK YER , JODOH KITE DAH XD SAYANG ' huaaaa ?? lagi sedeyh ..

em , tape larr syg ... ak harap kau temui larr jodo baruu .. n hope kekal ke ank cucu yer .

pengorbanan cinta ak terhadap kau sayang ...
sggp tgk kau bersame org yg kau cintai ...

p/s:ak masih cinta kau wahai muhammad haizad ..
suke ? LIKE jer :)

Saturday, 14 January 2012

0
Komen

TERpaksa melupakan kau :)



Dear MUHD APIZ :) i love you so much . sory for everythings yaa ? adek hargai semua pengorbanan abang terhadap adek selama ni . rasa nya tak terbalas jasa baik abang dekat adek . kau seorang abang yang TERbaik dan TERhebat di mata adek-2 kau . adek tahu kau takde pape hubungan dengan kawan baik adek tuh . tp , adek jelous sbb adek takot hilang seorang abang . please bagi adek masa untuk terima abang seperti dulu . adek da lama maafkan abang :) okay , take care yaa ? miss you . k,by
suke ? LIKE jer :)

Tuesday, 10 January 2012

0
Komen

cLash !! (terbaik tok kau n ak)

Hello ? yeahhhh :D aku bebas sekarang . setelah lama bergadoh , akhirnya keputusan telah di buat iaitu buat hal masing-2 . itu adalah keputusan yang terbaik untuk kau kan ? ala , kau pon bukanya hamak sangat dengan aku kan ? weyy ==' ramai lagi pompan yang baik dari aku . so , kau couple jela dengan pompan-2 tuw . tak payah lah nak fikir pasal aku lagi . buang masa kau je kan ? aku pon , TERpaksa lupakkan kenangan pahit and manis kita . tanpa kau pon insyallah aku bole hidup . family aku pon banyak bagi aku semangat setelah keputusan ini di buat . n bia jela blog nieyh hny utk kenangan saje2 .. by2 cyunk :)

p/s : PANGGILAN MOK , RINDU DGN PAGGILAN TUWH ...





suke ? LIKE jer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright@segala yang tercatat diatas semuanya Hak Milik AdiKiN N AiZaD